Kategorije
Knjige

Priče za dede i unuke

Otkačene, iščašene, izmišljene, istinite, fantastične i groteskne kratke priče za sve uzraste ali samo za lucidne umove. Ko ovo ne čita – odmah kod psihijatra! Sve što nije izmišljeno je istinito! Svi koji su pročitali ovu kratku i fenomenalnu knjigu, bili su uzdrmani. Niko nije ostao ravnodušan. Dinamit za beton u glavi.

Priče za dede i unuke
Priče za dede i unuke

Neki su je odmah spalili, neki su me predložili za nagradu onog šveđanina koji je izmislio dinamit, neku su tražili da se zabrani, neki su je naučili napamet, neki je čitaju puno puta, neki su kupili po 120 primerka i poklanjaju ih drugim ljudima.

Po nekim procenama, još pre objavljivanja bila je pročitana oko 6 miliona puta. Ja to nisam znao, ali tako je napisala Ana V Art, dama koja je radila prelom. Čitate na vlastitu odgovornost!

    Kontakt forma za više informacija ili kupovinu knjiga:

    Interesuju me knjige (označite):

    Kabala u teoriji i praksiBrojevi 126-156Kabalistička struktura mikrokosmosaKritika nečistog umaSveti anđeo čuvar - Istinska volja - KarmaSamoinicijacije i autokorekcije umaStaze na drvetu životaTelemaLiber SamekhRituali deset kugliUputstvo za upotrebu sebePriče za dede i unukeSavršena mašina231 VrataLekovite pričeXIII poglavlje